A MIKROBIOMOT KUTATJUK A NYOLCADIK QUBIT LÁJVON

Kedves barátunk! Szeretettel meghívunk a június elején megrendezésre kerülő, most először csak Qubit+ tagoknak meghirdetett, exkluzív tudományos estünkre, a Qubit Live #8-ra! Nagyon forró témával, a mikrobiommal, azaz az emberi testben élő mikroorganizmusokkal és az általuk kiváltott gyulladásokkal, neurológiai betegségekkel, pszichés zavarokkal, valamint ezek kezelésével és gyógyításával foglalkozunk majd – vezető magyar orvosokkal, kerekasztallal, nézői kérdésekkel, meglepetésvendéggel, élő zenével és bárral.

Velünk lesz Schwab Richárd belgyógyász-gasztroenterológus, a Mind Klinika egyik alapítója, népszerű mikrobiom-evangelista, Oczella Péter pszichiáter, az ADHD, a skizofrénia, különböző depressziók és a demencia orvosa és Frecska Ede pszichiáter-pszichológus, az Amerikai Pszichológiai Társaság tagja, a hallucinogének és a sámáni tudatállapotok kutatója.

Mozgalmas este lesz izgalmas helyszínen: a margitszigeti Kristályban várunk Rátok június 4-én, kedden 19 órától. Belépés csak Qubit+ tagoknak és barátaiknak! Ha még nem vagy tag, ez egy csodás pillanat arra, hogy csatlakozz a kedvezményes előfizetői programunkhoz; ha már az vagy, alább találod a további részleteket, nagyon várunk, gyere el!

photo_camera Grafika: Qubit

Jegyek:

--> Minden jegy elkelt!

Qubit+ tag vagy? Keresd a postaládádban meghívónkat, emailen küldjük el minden Qubit+ tagunknak a kedvezményes jegyvásárlási linket!

Még nem vagy Qubit+ tag? Csatlakozz mielőbb, és hozzáférhetsz lezárt cikkeinkhez, podcastjainkhoz, előfizetői hírleveleinkhez, és Te is megkapod meghívóinkat (benne a jegylinkkel) az exkluzív eseményeinkre.

Infó:

Időpont: 2024. június 4., kedd 19:00-22:00
Helyszín: Margitszigeti Kristály Színtér. A 4-es és 6-os villamosok Margit hídi megállójától 800 méterre, a Schulek Frigyes sétányon, a sportuszoda mellett.

Nem jártál még Qubit Live-on? Ilyesmikre gondolj:

link Forrás
link Forrás

Támogatók:

Ez a program az Ökotárs Alapítvány és a Mérték Médiaelemző Műhely Szabad Média pályázatának támogatásával valósul meg. Az itt megjelenő vélemények nem tükrözik a támogatók álláspontját.