Egészen hátborzongatóra sikerült a Sony legújabb játéka, a Death Stranding

2018.06.12. · TECH

A most zajló Los Angeles-i E3-on mutatták be a Sony Playstation 4-re készült új játékát, a Death Strandinget, és máris, vagy még mindig megőrül érte a világ, pedig két éve jelentették be, és még mindig csak trailereket lehet látni belőle.

Az őrület nem véletlen: a játékot a földkerekség egyik legeredetibb játéktervezője, az elsősorban a Metal Gear sorozatról elhíresült japán Kodzsima Hideo jegyzi, a róla elnevezett Kojima Productions független játékfejlesztő cég vezetője, a Konami volt alelnöke.

Kodzsima Hideo
photo_camera Kodzsima Hideo Fotó: Wikipedia Commons

A Death Stranding olyan színészek virtuális másait vonultatja fel, mint Norman Reedus (The Walking Deaad), Léa Seydoux (Inglorious Basterds, Mission:Impossible) és Lindsay Wagner (The Bionic Woman), de szerepet kap benne Guillermo del Toro mexikói rendező is. Amellett, hogy akciónak, stealth (lopakodós), illetve egyenesen műfajteremtő játéknak is nevezik, a Death Stranding tele van filozófiai mélységgel: elsősorban születés, élet és halál kapcsolatát boncolgatja, szürreális, misztikus és hátborzongató elemekkel tartítva.

Íme a Los Angelesben hétfőn bemutatott trailer, kellemes borzongást!

link Forrás