Még jelentkezhetsz a szabadfogású számítógépversenyre!

2022.10.18. · TECH

Animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, app, kutatás, robot, saját szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás – ezekkel lehet jelentkezni a Formáld a világot! szabadfogású számítógép versenyre. Még nem késő, a nevezési határidő csak 2022. november 2-án éjfélkor jár le, nevezési díj pedig nincs.

Nevezni egyénileg és csapatban is lehet, egy jelentkező pedig több pályaművet is indíthat. A pályázóknak két feltételnek kell megfelelniük: 19 év alattiaknak és magyar anyanyelvűeknek kell lenniük. A legfőbb szempont a kreativitás.

Nyeremények, kirándulás, kiállítás

A versenyműveket a korábbi évekhez hasonlóan egy szakmai zsűri bírálja el, az előző években felkértek között volt médiaművész, programozó, zenész, tanár, animátor, illusztrátor és startup-vezető is. A 2022-es zsűri összetételét a pályaművek beérkeztét követően hozzák nyilvánosságra.

A verseny legjobbjai értékes ösztöndíjakat és ajándékutalványokat nyerhetnek, a nyertesek munkáit 2023 januárjában a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában állítják ki. Az egyik szerencsés díjazott lehetőséget kaphat a német vagy osztrák partnerverseny meglátogatására is.

A versenyről további részleteket a formáldavilágot.hu-n lehet megtudni, ugyanitt lehet elküldeni a nevezést is. A korábbi nyertes pályaműveket is itt lehet megnézni.

Kapcsolódó cikkek a Qubiten:

link Forrás