Íme a fotó, ami végre elmondja az Igazat a holdraszállásról

2018.04.20. · majom

Neil Armstrong 1969-es kis lépése óta még mindig csak 11 ember járt a Holdon, és ez is az emberiség hihetetlen technológiai és tudományos eredményének számít. Persze csak azoknak, akik elhiszik, hogy valóban így történt.

Igen sokan vannak , akik szerint a holdraszállás csak koholmány, amit valamilyen oknál fogva el akarnak hitetni velünk… mondjuk a gyíkemberek. Az elmúlt csaknem ötven évben számos „bizonyíték” bukkant fel annak igazolására, hogy a holdraszállás kamu volt.

Íme egy újabb kép, amit az Apollo 16 1972-es Hold-missziója közben készítettek, és az összeesküvés-hívők szerint kristálytisztán kiderül belőle, hogy a „Hold meghódítása” sokkal többről szólt, mint eddig hittük.

photo_camera Fotó: NASA

A képen John Young éppen mintát vesz a holdi talajból. A háttérben nagyobb sziklák és kisebb kövek láthatók, és ha csak egy gyors pillantást vetünk a fotóra, nem is látunk rajta semmi mást, mint a szerszámmal szöszmötölő űrhajóst. Ám az összeesküvéselmélet-hívők azt akarják, hogy tanulmányozzuk át alaposan a képet. Nézze csak!

A Young fejétől jobbra látható sziklában ők távoli holdbázist vélnek felfedezni, az épület körül pedig a személyzet néhány tagja lézeng. Szerintük ugyanis a holdraszállás nemhogy nem volt kamu, hanem sokkal fantasztikusabban valósult meg, mint azt hittük: az ő forgatókönyvük szerint a NASA idegen létformák nyomát fedezte fel Holdunkon, de ahelyett, hogy erről értesítették volna a földlakókat, jól eltitkolták a felfedezést, és újabb csapatot küldtek a Holdra, sőt lakóhelyet is kialakítottak ott.

De menjünk ennél is tovább: ugye, hogy az állítólagos „sziklában” akár egy hátizsákjában keresgélő (esetleg fenyegetően imádkozó muszlim) űrhajóst is fel lehet fedezni? Mi következhet ebből??

photo_camera Egy lehetséges értelmezés