KELL: A hátborotva

2018.11.21. · majom

A BakBlade úgy néz ki, mint egy könnyű kis porszívó, és azt ígéri a felhasználóknak, hogy többé nem kell naponta húsz percet eltölteniük azzal, hogy tükörsimára borotválják a hátukat.

Nem kis dolog ez, mert a terméket meleg szívvel ajánló felhasználó arra panaszkodik, hogy húsz éve szenved a hátborotválás gyötrelmeitől, ebből pedig kiszámítható, hogy körülbelül 146 000 percet szenvedett a sima hátért, ami testvérek között is megvan vagy száz nap – mennyi mindent lehetne csinálni ennyi idő alatt!

Az új, forradalmi hátborotvával a művelet naponta csak három percet vesz igénybe, ráadásul az eszközt ellátták egy esztétikus falitartóval is, így nem csupán a csupasz hát örömeit nyújtja, hanem egyúttal a fürdőszoba dísze is lehet. Már a BakBlade 1.0 is letarolta a piacot, a termék holnapján azt állítják, hogy 400 ezer darabot adtak el belőle, a 2.0-ás verzió viszont azt ígéri, hogy olyan sima lehet tőle a hátunk pillanatokon belül, akár az üveg.

Mindehhez a szabadalmaztatott hárompengés rendszer segíthet hozzá bennünket, amely habbal vagy szárazon is használható, az S alakú, ergonomikusan kialakított nyél pedig a reklám szerint olyan, mintha a kezünk meghosszabbítása lenne. Össze is lehet hajtani, így utazáskor sem kell nélkülöznünk a forradalmi hátborotva áldásait.

A termék weboldalán néhány másodpercenként felugrik egy ablak, amelyben beszámolnak arról, hogy milyen iramban fogy a portéka. Az elmúlt néhány percben értesülhettem arról, hogy a New York állambeli Deer Parkból, Bronxból, a floridai Newberryből és Utahból is vásároltak a varázsszőrtelenítőből. Ötven dollárért egy egész csomagot adnak, amely a hátborotván kívül tartalmaz egy szőreltávolító tisztítókefét, egy falitartót, kilenc pótpengét és egy férfitörlőt is, ami egy törölköző, de miután a hátborotva elsősorban a férfi vásárlókra számít, elkeresztelték férfitörlőnek. Sima hétköznapi törölközőként nem kéne, de így egyértelmű, hogy KELL.

link Forrás

Verdikt:

Még nem kell, de bármikor kellhet, ha másnak nem, falidísznek. A nappaliban például jól mutat, szép kék, és jól lehet beszélgetni róla.

Mennyi?

CSAK MOST 49,99 dollár, de a felugró ablak tanúsága szerint úgy viszik, mint a cukrot, le kell csapni rá, mielőtt egy Cottage Grove-i lakos (Minnesota állam) elvinné az utolsót is.

Hol adják?

Kizárólag a hivatalos hátborotva-boltban, a BakBlade weboldalán.

Mire kell?

Hátat borotválni, egyértelmű.

Mennyire kell?

Egyáltalán nem, de mégis nagyon. Ahogy a reklámban is kiemelik, ezentúl nem kell megkérnünk a barátainkat, hogy borotválják le a hátunkat, ez viszont azzal is járhat, hogy így végül lehetnek barátaink is, így szociális értéke felbecsülhetetlenné teszi (7/10).

Ez itt egy reklám?

Nem, csak KELL.

Mi KELL még?

link Forrás
link Forrás
link Forrás