Itt a CS:GO túlélő módja, a Danger Zone

2018.12.07. · TECH

A Valve nem nézhette tovább tétlenül a PlayerUnknown's Battleground (közkeletű nevén a PUBG) sikerét, ami az utóbbi időben nagy tömegben szipkázta el a repeptitív játékmenetbe belefásult játékosokat a CS:GO-tól, és előállt saját lövöldözős játéka, a Counter-Strike szűkülő körös, túlélős változatával, a CS:GO Danger Zone-nal.

Az elmúlt órákban játékosok tömegei vetették magukat a játékra, aminek legnagyobb újdonsága a Counter-Strike-hoz képest maga a túlélő mód: sokan kezdik, kevesen fejezik be, a játéktér egyre szűkül, és a végén az nyer, aki életben marad. A PUBG-hez képest a legérdekesebb találmány, hogy a fegyvereket és egyéb kiegészítőket drónnal házhoz lehet szállíttatni, pénzért, ami számtalan vicces jelenethez vezet, nem beszélve arról, hogy az érkező drónok jól látszanak a levegőben, és könnyen elárulják, hol bujkál az ellenség.

A Danger Zone-t kipróbáló profik első reakciói a hitetlenkedéstől az „ennyi ebből épp elég volt”-ig terjednek; a kezdeti lelkesedésre komor árnyékot vetnek a bugok, az összeomlások és a kifejezetten rossz frame rate.

Az alábbi videón Magyarország élő CS:GO legendája, az utóbbi időben egyre többet PUBG-ző Kodiak mutatja be a CS:GO Danger Zone-t, amit találóan CS:GO Battle Royale-nak nevez:

link Forrás

Itt pedig Shroud, Kanada élő CS:GO-legendája, aki az utóbbi időben szintén a PUBG-vel csalja a CS:GO-t, teszi ugyanezt:

link Forrás