Köszönjük!

Nincsen jövőnk tudomány nélkül, nincsen Qubit nélkületek. Támogasd a munkánkat!

Kedves olvasóink! 

Az elmúlt hetekben, hónapokban sokan döntöttek úgy, hogy kisebb-nagyobb, egyszeri vagy rendszeres összeggel támogatják a Qubit szerkesztőségének és külsős szerzőinek munkáját, amiért köszönettel tartozunk. 

A koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozta a magyar és a világgazdaság sok szereplőjét, és ez különösen igaz az olyan online kiadványokra, mint a miénk. Ennek ellenére továbbra is arra törekszünk, hogy nap mint nap friss hírekkel, hiteles anyagokkal tájékoztassuk olvasóinkat, amire garanciát jelent az a számtalan Magyarországon és külföldön dolgozó neves kutató, tudós, egyetemi tanár, mesterszakos és doktori hallgató, akik az elmúlt években és ebben a drámai helyzetben, a járvány idején is megtisztelték a Qubitet azzal, hogy nálunk tették közzé írásaikat.

Az olvasói támogatás most különösen fontos ahhoz, hogy továbbra is végezni tudjuk, amibe belekezdtünk. Így hát mindenkinek, aki adománnyal segíti a Qubit munkáját:

Hálásan köszönjük. Mi itt vagyunk, maradjanak velünk!

a Qubit szerkesztősége

Járvány, klímaváltozás, forradalmak – mindez csak három dermesztő arca annak a felbolydult világnak, ami ránk vár. Lesz még neki jó pár. Ha teheted, segítsd a munkánkat, mi megháláljuk a bizalmadat, és ebben a nagy zavarodottságban hitelesen, alaposan és közérthetően magyarázzuk el, hogy a legégetőbb kérdésekre milyen válaszokat adnak a sárgolyó legnagyobb elméi. Maradj velünk. Támogatom a Qubit szerkesztőségét!