Meg vagyunk mentve: itt az akarsz-e szexelni-gomb

2019.02.12. · majom

Felejtsd el az okosórát és a technika többi felesleges vívmányát: végre itt van az a találmány, amely megkérdezi helyettünk a barátnőnktől, barátunktól, miegyebünktől, hogy van-e kedve szexelni. A fárasztó szóvirágok vagy direkt kérdések helyett ráadásul elég négy másodpercig lenyomva tartani a gombot, ha mégsincs kedvünk a dologhoz.

A LoveSync persze emellett lehetőséget ad a beleegyezésre is, ehhez elég megnyomni az elfogadó gombot. Illetve elég lenne, ha már létezne ez a hiánypótló eszköz: még egy hónapig gyűjtik rá a pénzt Kickstarteren, de biztató, hogy már csaknem háromezer dollár összejött rá. A kitűzött cél 7500, de ha ez így megy tovább, az is össze fog jönni. Ha az ember 44 dollárt vagy többet szánna a projektre, negyven százalékkal olcsóbban szerezheti meg a Szerelem Gombjait, de ha valaki úgy érzi, hogy emberbaráti kötelessége támogatni az ehhez hasonló forradalmi jelentőségű találmányokat, 190 dollárért rögtön négy szett gombhoz juthat (ez nyolc darabot jelent). Nem kicsi a tét: ha nem jön össze a kitűzött cél, a LoveSyncből nem lesz semmi.

A LoveSync az Amazon dash buttonjaihoz hasonlóan működik: ezeknél benyomod a gombot, és máris csenget a postás a vécépapírral, méghozzá anélkül, hogy rá kellene keresned a vécépapírra. Jelen esetben az eljárás hasonló, csak épp nem a postás csenget vagy nem csenget, hanem a megrendelő partnere: ha visszajelez, minden oké, ha hosszan nyomja a gombot, nem.

Hiánypótló, forradalmi, hálózatra kötött!

Persze az emberiség nagy találmányaival mindig vissza lehet élni, így van ez ezzel is: hiába tűnik egyszerűnek megnyomni a gombot és várni, hogy a másik visszajelezzen, félreértésekre mindig van lehetőség – ráadásul a Verge által idézett szexuálpszichológus, Kate McCombs szerint annak ellenére, hogy mit ígér a találmány, a pároknak nem feltétlenül javul majd a szexuális életük a csodagombtól, legfeljebb gyakrabban fekszenek le egymással. Dee ha nem kommunikálnak, a gomb nyomogatása nem fog sokat segíteni rajtuk.

photo_camera Egyszerűnek tűnik, de az emberiség jövője múlik rajta! Fotó: kickstarter

Azoknak, akik ennek ellenére erre a forradalmi jelentőségű eszközre hagyatkoznának a privát életükben, mindössze ötven dollárra van szükségük, de a feltalálók mindenre gondoltak: ellentétben az olyan elavult eszközökkel, mint például a mobiltelefonok, a gombok soha nem merülhetnek le, és nem is könnyű elveszíteni őket.