Meg vagyunk mentve: itt az akarsz-e szexelni-gomb

Felejtsd el az okosórát és a technika többi felesleges vívmányát: végre itt van az a találmány, amely megkérdezi helyettünk a barátnőnktől, barátunktól, miegyebünktől, hogy van-e kedve szexelni. A fárasztó szóvirágok vagy direkt kérdések helyett ráadásul elég négy másodpercig lenyomva tartani a gombot, ha mégsincs kedvünk a dologhoz.

A LoveSync persze emellett lehetőséget ad a beleegyezésre is, ehhez elég megnyomni az elfogadó gombot. Illetve elég lenne, ha már létezne ez a hiánypótló eszköz: még egy hónapig gyűjtik rá a pénzt Kickstarteren, de biztató, hogy már csaknem háromezer dollár összejött rá. A kitűzött cél 7500, de ha ez így megy tovább, az is össze fog jönni. Ha az ember 44 dollárt vagy többet szánna a projektre, negyven százalékkal olcsóbban szerezheti meg a Szerelem Gombjait, de ha valaki úgy érzi, hogy emberbaráti kötelessége támogatni az ehhez hasonló forradalmi jelentőségű találmányokat, 190 dollárért rögtön négy szett gombhoz juthat (ez nyolc darabot jelent). Nem kicsi a tét: ha nem jön össze a kitűzött cél, a LoveSyncből nem lesz semmi.

A LoveSync az Amazon dash buttonjaihoz hasonlóan működik: ezeknél benyomod a gombot, és máris csenget a postás a vécépapírral, méghozzá anélkül, hogy rá kellene keresned a vécépapírra. Jelen esetben az eljárás hasonló, csak épp nem a postás csenget vagy nem csenget, hanem a megrendelő partnere: ha visszajelez, minden oké, ha hosszan nyomja a gombot, nem. 

Hiánypótló, forradalmi, hálózatra kötött!

Persze az emberiség nagy találmányaival mindig vissza lehet élni, így van ez ezzel is: hiába tűnik egyszerűnek megnyomni a gombot és várni, hogy a másik visszajelezzen, félreértésekre mindig van lehetőség – ráadásul a Verge által idézett szexuálpszichológus, Kate McCombs szerint annak ellenére, hogy mit ígér a találmány, a pároknak nem feltétlenül javul majd a szexuális életük a csodagombtól, legfeljebb gyakrabban fekszenek le egymással. Dee ha nem kommunikálnak, a gomb nyomogatása nem fog sokat segíteni rajtuk. 

Egyszerűnek tűnik, de az emberiség jövője múlik rajta!Fotó: kickstarter

Azoknak, akik ennek ellenére erre a forradalmi jelentőségű eszközre hagyatkoznának a privát életükben, mindössze ötven dollárra van szükségük, de a feltalálók mindenre gondoltak: ellentétben az olyan elavult eszközökkel, mint például a mobiltelefonok, a gombok soha nem merülhetnek le, és nem is könnyű elveszíteni őket. 

A világépítők hátborzongató hibái: Középföldén rosszak a hegyek, Westeroson pedig nem is lakhattak annyian!

Nehéz lehet istennek lenni, de az ember olykor megpróbálkozik vele: vannak, akik hobbiból teremtenek világokat, és vannak, akik művészetként vagy gondolatkísérletként kezelik a kérdést. Az ember hajlamos is készpénzként elfogadni, amit olvas, de mi van, ha belegondolunk a részletekbe? Miért néz ki Mordor úgy, ahogy? Merre folynak a folyók? Hányan laknak Westeroson? A földrajz és a geológia megadja a választ.

„Ez mekkora náci szarság. Egy laborpatkánynak érzem magam”

Bobby, Eddy és David 19 éves korukig nem tudták, hogy hármasikrekként születtek, és nevelőszüleiket sem tájékoztatták erről. Később megtudták, hogy egy rejtélyes pszichológiai kutatás alanyai voltak, a soha meg nem jelent tanulmány részleteit viszont 2066-ig titkosították. Most dokumentumfilm készült róluk.