Áldokumentumfilmet készítenek 2020-ról a Black Mirror alkotói

2020.12.08. · majom

Sokan vannak, akik már nagyon várják, hogy elmúljon végre ez a 2020-as év, amihez foghatóan nehezet már régen tapasztalt az emberiség. Nem csoda, hogy a Black Mirror című disztopikus sci-fi-sorozat készítői „Halál 2020-ra” címmel reklámozzák máris az idei évet feldolgozó netflixes áldokumentumfilmjüket.

A szatirikus film teaserével hétfőn rukkoltak elő a Black Mirror alkotói, vagyis Charlie Brooker és Annabel Jones. A videóból nem derül ki sok azon felül, hogy a Halál 2020-ra vicces lesz, és még dolgoznak rajta, illetve felvillantanak néhány sztárt is mint leendő szereplőt: Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, valamint Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti és Joe Keery neve olvasható.

Egy interjújában Hugh Grant annyit még elárult, hogy ő egy „visszataszító” történészt játszik majd, akit a 2020-as évről faggatnak egy interjúban. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenik meg a 2020-as sokk eddigi leggyorsabb filmes feldolgozása, de a Vulture a teaser szövege alapján („Hamarosan… Talán túl hamar is?”) arra tippel, hogy nincs már messze a premier.

A tréfásra vett sajtóközleményből annyi derül még ki, hogy az áldokumentumfilm elmeséli „ezt a szörnyű elmúlt évet (vagy talán még most is tart?). Ez a korszakalkotó dokumentumfilm stílusú különkiadás a világ legelismertebb (kitalált) szakértőit hozza össze az elmúlt 12 hónapban készült archív felvételekkel.”

És íme a sokatmondó teaser:

link Forrás

Kapcsolódó cikkek a Qubiten:

link Forrás
link Forrás
link Forrás