Összefüggést találtak a kis péniszméret és a drága sportautók iránti vágy között

2023.02.14. · majom

A University College London (UCL) kutatói azt állítják, hogy bizonyítékot találtak a fényűző sportautók és az azokat vezető férfiak kis péniszmérete közötti összefüggésre. Eredményeiket „Kis péniszek és gyors autók” címmel tették közzé, de a tanulmány egyelőre nem esett át a szakmai lektoráláson.

A pszichológus kutatók kísérlete egészen egyszerű volt: egy online platformon keresztül először hamis információkkal látták el a résztvevőket, akiknek azt mondták, hogy az átlagos merev péniszméret körülbelül 18 centiméter (miközben a tudományos konszenzus szerint valójában 13-15 cm körül van), majd ezután egy sor kérdést tettek fel nekik a fogyasztói szokásaikkal és vágyaikkal kapcsolatban.

„Eredményeink szerint a férfiak, különösen a 30 év felettiek kívánatosabbnak ítélték a sportautókat, ha azt éreztették velük, hogy kicsi a péniszük” – írták. A kísérletben összesen kétszáz, 18 és 74 éves kor közötti férfi vett részt.

Amikor a péniszméret helyett más hamis információkkal látták el a résztvevőket, például a jövedelemmel, a baráti kapcsolatokkal, a jótékonysággal vagy az egészségükkel kapcsolatban, a férfiak sportautó iránti vágya nem nőtt.

A kutatók többféle hasonló kísérletet végeztek, másféle manipulációs módszerek alkalmazásával és más luxustermékekre vonatkozóan, de ezekben nem jutottak hasonló eredményre, ami szerintük tovább erősíti a kis péniszméret és a sportautók közötti pszichológiai összefüggést.

Kapcsolódó cikk a Qubiten:

link Forrás