Kedves laposföldhívők, konteórajongók, alufóliasisakosok!

2023.12.08. · közlemény

A Qubit.hu hat évvel ezelőtti indulása óta azon dolgozik, hogy szembesítse olvasóit a tényekkel, feltárja az igazságot, bölcsen merítsen a múltból, és merész ecsetvonásokkal vázolja a jövőt. Munkánkat a magyar tudományos élet legkiválóbb elméi segítik ötleteikkel, írásaikkal, előadásaikkal, és ehhez minden lehetséges támogatásra szükségünk van.

Most önöknek is alkalmuk nyílik arra, hogy előfizetés formájában hozzájáruljanak a Qubit napi hírszolgáltatásához, podcastjaihoz, tényfeltáró anyagaihoz, heti rendszerességgel jelentkező hírleveleihez és hosszú távú terveinek megvalósításához. Megköszönjük, ha segítsenek abban, hogy a tudomány és technika legmodernebb vívmányainak felhasználásával bebizonyítsuk, hogy a Föld nem lapos, az összeesküvés-elméletek légből kapottak, az alufóliasisak pedig nem véd meg a bacilusoktól. Itt a Qubit+, olvassák exkluzív cikkeinket, hírleveleinket, hallgassák podcastjainkat, és mindannyian nyugodtabban alszunk!

Engedjék meg, hogy az adaptív dinamizmus Grabovoj-féle gyógyítószámával kívánjak jó egészséget, szűnni nem akaró információáradatot, felhőtlen kikapcsolódást:

43166342566 (63653)!

Ja, és a varázslink.

Vajda Gábor
főszerkesztő