Itt lehet szavazni arról, mi legyen Dragomán György új sci-fijének címe

A Qubit a szabad és tájékozott magyar nyilvánosságért dolgozik. Segítsd a munkánkat!

Kevesebb mint 24 óra leforgása alatt szinte átláthatlan mennyiségű javaslat érkezett kedves olvasóinktól Dragomán György legújabb sci-fi-novellájának címére; a beküldést péntek reggel 8-kor lezártuk, köszönjük, ne tessenek több sci-fi-címet küldeni. 

A pályázók nem mindennapi kreativitásról tettek tanúbizonyságot, amit az mutat a legjobban, hogy mindössze egy olyan címjavaslat akadt, amit ketten is beküldtek, ez pedig nem más, mint az „Ikon”, ezt a szavazólapon feltüntettük.

Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, sokan voltak, akik félreértették a feladatot, például a kiírásban meghatározott egyszavas cím helyett egymondatosat küldtek, őket sajnos kénytelenek voltunk diszkvalifikálni. Egyéb önkényes szűrőt viszont nem alkalmaztunk, sőt, aki több címet is küldött, annak minden javaslata szerepel a listán. 

A szavazásról:

Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, viszont összesen három címet is megjelölhet, ezt a lehetőséget érdemes kihasználni. Dragomán György a három legtöbb szavazatot szerző címjavaslat közül választja ki majd azt az egyet, ami következő sci-fi-novellájának címe lesz. 

A győztes választhat egy kötetet a szerző könyveiből, ráadásul Dragomán György egy névre szóló digitális kéziratot is készít neki a novellából. 

Jó szavazást, szakadatlan nyereményesőt kíván mély tisztelettel:

Dragomán György és a Qubit szerkesztősége