Hölgyeim és uraim, lezárult a szavazás, Dragomán György következő sci-fijének címe: Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért

Beérkeztek a jelölések, lezárult a jelölés. elindult a szavazás, lezárult a szavazás. Örömmel jelentjük, hogy a Qubit kedves olvasóinak jóvoltából Dragomán György következő sci-fijének címe az lesz, hogy 

Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért.

Szoros volt a verseny, a  Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért hatalmas küzdelemben gyűrte le a Majomkenyérfasz és a Rézangyalát! címjavaslatokat, és bár a szerző eredetileg fenntartotta magának a jogot, hogy az első három helyezett címjavaslat közül válasszon, az eredmények ismeretében egyből elfogadta a legelső, szavazásnyertes címet. 

A végső állás így alakult:

  1. Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért
  2. Majomkenyérfasz 
  3. Rázangyalát!
  4. Angyalpörkölt
  5. Abszurdisztán 
  6. Kvantumpápa 

A Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért kedves beküldőjét emailben értesítettük, ő jutalomként választhat Dragomán György bármelyik megjelent kötetéből egy példányt, és a Mester  egy névre szóló digitális kéziratot is készít neki a novellából. 

Mindenkinek köszönjük a részvételt, 

Dragomán György és a Qubit szerkesztősége 

Szépségklub

Igazából egészen jó karban van, ahhoz képest persze, hogy már jóval túl van az ötvenen. Arra gondolok, hány száz kilométert róhatott le különböző medencékben, hány ezer liter veríték lecsoroghatott a testéről mindenféle edzőgépeken. Beleborzongok.

Nabumm

Nehezen vallotta be magának, de mióta elfogadta a biztosító egész háztartásra szóló szuper-kedvezményes családi ajánlatát, amelynek értelmében már nemcsak neki magának, de a feleségének, a gyerekeinek és személyzetnek is járt a folyamatos tudatmentés és hozzá a korlátlan mennyiségű klóntest, azóta egész rákapott a gyilkolászásra.