Hölgyeim és uraim, lezárult a szavazás, Dragomán György következő sci-fijének címe: Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért

Beérkeztek a jelölések, lezárult a jelölés. elindult a szavazás, lezárult a szavazás. Örömmel jelentjük, hogy a Qubit kedves olvasóinak jóvoltából Dragomán György következő sci-fijének címe az lesz, hogy 

Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért.

Szoros volt a verseny, a  Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért hatalmas küzdelemben gyűrte le a Majomkenyérfasz és a Rézangyalát! címjavaslatokat, és bár a szerző eredetileg fenntartotta magának a jogot, hogy az első három helyezett címjavaslat közül válasszon, az eredmények ismeretében egyből elfogadta a legelső, szavazásnyertes címet. 

A végső állás így alakult:

  1. Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért
  2. Majomkenyérfasz 
  3. Rázangyalát!
  4. Angyalpörkölt
  5. Abszurdisztán 
  6. Kvantumpápa 

A Bedigitalizálhatatlanságoskodásaitokért kedves beküldőjét emailben értesítettük, ő jutalomként választhat Dragomán György bármelyik megjelent kötetéből egy példányt, és a Mester  egy névre szóló digitális kéziratot is készít neki a novellából. 

Mindenkinek köszönjük a részvételt, 

Dragomán György és a Qubit szerkesztősége 

Hidra

Két ki nem nőtt, de majd egyszer kinövő fej vagyunk. Nyolc élő testvérünk egyikének meg nem született másolatai vagyunk, itt szunnyadunk a lét határán.

Jövőszökőnk

Anya megmondta, hogy senkit se engedjek be, én meg tessék, nem hallgattam rá, de a jövőszökőnk azt mondta, őt apám küldte, aztán megmondta a titkos jelszót is, amit apával beszéltünk meg ilyen esetekre.