Űrutazással csábítja randevúra jövendőbelijét a facér japán milliárdos

2020.01.13. · majom

Nem mindennapi randevúra hívná jövendőbelijét egy állítása szerint az igaz szerelmet kereső japán milliárdos. A 44 éves, ma még egyedülálló Maezava Juszaku útitársnak keres egy „különleges hölgyet”, aki 2023-ban csatlakozna hozzá Elon Musk cége, a SpaceX által szervezett, magánemberek számára is meghirdetett Hold körüli útjára. 

„Újrakezdem az életem. 44 éves vagyok. Amint a magány és üresség érzése kezd erőt venni rajtam, már csak egy dologra tudok gondolni: egyetlen nőt szeretni. (...) Meg akarom találni az igaz szerelmet. Jövőbeli partneremmel pedig a szerelmünket és a világbékét szeretném kihirdetni a világűrből is” – írt meglehetősen hatásvadász felhívást weboldalára Maezava.

Jelentkezni japán idő szerint január 17-én 10 óráig lehet. Az előválogatás részleteiről ugyan nem esik szó, de azokkal, akik shortlistre kerülnek, Maezava személyesen igyekszik majd tovább mélyíteni a kapcsolatát. Február közepétől villámrandikon, március közepétől pedig „alaposabb ismerkedést” lehetővé tevő különleges randevúkon kell túljutnia annak, aki hasonló ambíciókkal szeretne üzeneteket küldeni az űrből.

A japán milliárdosnak nem ez az első extrém közönségfelhívása. A milliárdos szilveszterkor saját kis lottónyereményt hirdetett a Twitteren: 1 milliárd japán jent osztogat szét 1000 embernek azok között, akik tweetjét továbbosztják. Magyarázatként annyit hirdetett ki, hogy felhívását szociológiai kísérletnek szánja, hogy végre kiderüljön, a pénz boldogít-e. 

link Forrás

Kapcsolódó cikkek a Qubiten:

link Forrás
link Forrás
link Forrás