Zöld karácsonyra buzdít friss influenszében Anzselika Habpatron, a YouTube újdonsült magyar sztárja

2019.12.20. · majom

„Karácsonykor mindenki hatalmas vásárlási lázban ég, szórja a pénzt, idegeskedik a tömegbe’. De én idén úgy döntöttem, hogy az itthon felgyűlt, megunt holmikból fogok ajándékokat készíteni. Ezzel kímélem a környezetet, újrahasznosítom a haszontalant” – vallja Anzselika Habpatron legújabb karácsonyi bejelentkezésében. 

A legújabb keletű influenszer, aki december elején jelentkezett első videójával a YouTube-on, ajándékait ezért elromlott tollból, üres üvegekből, tamponból, illetve a keze ügyébe kerülő, mindenféle kacatból készíti, mert úgyis csak a szándék a fontos. 

Anzselika Habpatron december közepén indult csatornájára eddig több, mint hatezren iratkoztak fel, az első két bemutatkozó videója összesen 100 ezer megtekintés fölött van.

link Forrás

Anzselika Habpatront az uristen@menny.hu, illetve a Libiomfi című filmek stábja, a Jászai Mari-díjas színésznő Stefanovics Angéla és két alkotótársa, Kálmánchelyi Zoltán és Végh Zsolt hívta életre. Az InFullAnswers nevű formáció videói december 13-tól péntekenként jönnek ki a YouTube-on. 

A következő hónapokban az ökológiai lábnyom, az álhírek, a nagy tech cégek adatgyűjtési gyakorlata és a magyar társadalom digitális kultúrája kerül terítékre. A projektet az European Cultural Foundation támogatta, a fenti videó az általuk kiírt, 2019-es Democracy Needs Imagination pályázat keretében valósult meg.