Zöld karácsonyra buzdít friss influenszében Anzselika Habpatron, a YouTube újdonsült magyar sztárja

„Karácsonykor mindenki hatalmas vásárlási lázban ég, szórja a pénzt, idegeskedik a tömegbe’. De én idén úgy döntöttem, hogy az itthon felgyűlt, megunt holmikból fogok ajándékokat készíteni. Ezzel kímélem a környezetet, újrahasznosítom a haszontalant” – vallja Anzselika Habpatron legújabb karácsonyi bejelentkezésében. 

A legújabb keletű influenszer, aki december elején jelentkezett első videójával a YouTube-on, ajándékait ezért elromlott tollból, üres üvegekből, tamponból, illetve a keze ügyébe kerülő, mindenféle kacatból készíti, mert úgyis csak a szándék a fontos. 

Anzselika Habpatron december közepén indult csatornájára eddig több, mint hatezren iratkoztak fel, az első két bemutatkozó videója összesen 100 ezer megtekintés fölött van.

Anzselika Habpatront az [email protected], illetve a Libiomfi című filmek stábja, a Jászai Mari-díjas színésznő Stefanovics Angéla és két alkotótársa, Kálmánchelyi Zoltán és Végh Zsolt hívta életre. Az InFullAnswers nevű formáció videói december 13-tól péntekenként jönnek ki a YouTube-on. 

A következő hónapokban az ökológiai lábnyom, az álhírek, a nagy tech cégek adatgyűjtési gyakorlata és a magyar társadalom digitális kultúrája kerül terítékre. A projektet az European Cultural Foundation támogatta, a fenti videó az általuk kiírt, 2019-es Democracy Needs Imagination pályázat keretében valósult meg.

A hírekről sok helyen tájékozódhatsz. A Qubit krízisben és békeidőben is arra törekszik, hogy az események mögött álló mélyebb összefüggéseket is megértsük – szigorúan a modern tudomány szemszögéből, több mint 100 tudós-szerzőnk és szakértő újságíróink révén. Ez nekünk sokba kerül, de reméljük, nektek is sokat ér.
Támogasd a Qubit fennmaradását!