Ma 1 éves a Qubit

2018.11.20. · majom

Kedves olvasóink!

Mintha ma lett volna, pedig még csak nem is tegnap volt, hanem pontosan egy évvel ezelőtt: 2017. november 20-án ünnepélyesen elindult Magyarország legmeghatározóbb, legmarkánsabban jövőtudatos, legelegánsabban a múltba révedni képes, legközérthetőbben tudományos, legtudományosabban közérthető internetes csodaoldala, a Qubit.hu. Dedikált majom rovattal!

Ebben az ünnepélyes pillanatban nekünk egyetlen dolgunk maradt: meggyújtani a gyertyát a Qubit kvantumbitekkel díszített, paralelepipedon alakú, interkontinentális születésnapi tortáján, és megköszönni olvasóinknak a lankadatlan, mit lankadatlan, napról napra fokozódó érdeklődést, a lájkokat, a share-eket, a rengeteg biztató, bátorító, kritikus és anyázó levelet és hozzászólást; megköszönnni elhivatott, szakmájukban, tudományterületükön kiemelkedő külsős szerzőinknek az alapos, érdekfeszítő, eredeti írásokat. Köszönjük.

Azoknak, akik esetleg most járnak itt először: a Qubit, amit egyébként úgy kell mondani, hogy kubit, Facebook-oldala itt található, az rss feedje emütt, a YouTube-csatornája pedig amott. Két hét múlva, december 4-én, kedden az A38 hajón szeretettel várunk minden érdeklődőt az első, szülinapi, de korántsem utolsó rendezvényünkön, a Qubit Live-on.

Most pedig, kedves olvasóink, énekeljük el együtt a Himnuszt, aztán a Szózatot, majd tekintsük meg a Qubit egy évvel ezelőtti, legendás indulásának történetét az alábbi, már-már legendás archív videón.

További felhőtlen szórakozást, jó kubitolást kívánnak:

A Qubit kubikosai

link Forrás