Ma 1 éves a Qubit

Kedves olvasóink!

Mintha ma lett volna, pedig még csak nem is tegnap volt, hanem pontosan egy évvel ezelőtt: 2017. november 20-án ünnepélyesen elindult Magyarország legmeghatározóbb, legmarkánsabban jövőtudatos, legelegánsabban a múltba révedni képes, legközérthetőbben tudományos, legtudományosabban közérthető internetes csodaoldala, a Qubit.hu. Dedikált majom rovattal!

Ebben az ünnepélyes pillanatban nekünk egyetlen dolgunk maradt: meggyújtani a gyertyát a Qubit kvantumbitekkel díszített, paralelepipedon alakú, interkontinentális születésnapi tortáján, és megköszönni olvasóinknak a lankadatlan, mit lankadatlan, napról napra fokozódó érdeklődést, a lájkokat, a share-eket, a rengeteg biztató, bátorító, kritikus és anyázó levelet és hozzászólást; megköszönnni elhivatott, szakmájukban, tudományterületükön kiemelkedő külsős szerzőinknek az alapos, érdekfeszítő, eredeti írásokat. Köszönjük.

Azoknak, akik esetleg most járnak itt először: a Qubit, amit egyébként úgy kell mondani, hogy kubit, Facebook-oldala itt található, az rss feedje emütt, a YouTube-csatornája pedig amott. Két hét múlva, december 4-én, kedden az A38 hajón szeretettel várunk minden érdeklődőt az első, szülinapi, de korántsem utolsó rendezvényünkön, a Qubit Live-on

Most pedig, kedves olvasóink, énekeljük el együtt a Himnuszt, aztán a Szózatot, majd tekintsük meg a Qubit egy évvel ezelőtti, legendás indulásának történetét az alábbi, már-már legendás archív videón. 

További felhőtlen szórakozást, jó kubitolást kívánnak: 

A Qubit kubikosai

Öregharcos

Doktor úr, mi van veled, kérdeztem, közben szelíden a vállára tettem a kezem, Doktor Vráncsai úgy fordult meg, mintha áramütés érné, ezek után természetesen egyáltalán nem is lepődtem meg azon, hogy egy revolvert nyomott az arcomba.

Társkereső

– Ma van a szerelmesek napja, és maga a szerelmet kapja ajándékba – az alak a homlokára tolta a maszkot, ahogy Segesdire mosolygott, őszinte kedvesség ült az arcán.