Válaszolj erre az egyszerű kérdésre, és nyerj ingyen részvételt az Artportal művészeti kurzusán!

A politikusokat tényekkel kell szembesíteni. A tudomány tényeket gyárt. Segíts minél többet publikálni belőlük!

Az Artportal művészeti magazin artportal: képző címen életre hívott előadássorozata tavaly telt házzal futott, és olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy a szervezők 2019. február 19. és április 9. között másodjára is meghirdették a kurzust. A sorozat hat előadását minden alkalommal más-más helyszínen tartják, bejárva Budapest for profit és nonprofit galériás színtereit. 

UPDATE: A verseny lezárult. Nagyon szépen köszönjük a lelkes részvételt! A Qubit szellemiségéhez híven, senki sem dőlt be rafinált feladványunknak, ám, ahogy a kiírásban is szerepelt, a legelső helyes megfejtést beküldő olvasónk viheti a nyereményt. A helyes válasz az volt, hogy 

NEM az alábbi Modigliani-festményt árverezték el tavaly májusban New Yorkban a Sotheby's aukcióján 157,2 millió dollárért, hanem egy másikat

Az artportal: képző című kurzusán Harsányi Ildikó vehet részt, akinek levele 2019. január 16-án 14:05-kor landolt szerkesztőségi postaládánkban.

Figyelem, játék!

A kérdés: 

Mennyiért kelt el Amadeo Modigliani alább látható aktja a Sotheby's aukciós ház tavaly májusi, New Yorkban tartott árverésén? 

Vigyázat, a kérdés beugratós, viszont aki először elküldi a helyes megfejtést, kap egy helyet az Artportaltól, és ingyen részt vehet a kurzus előadásain. 

A megfejtéseket teljes névvel várjuk, emailben, a következő címre: szerk@qubit.hu

A szóban forgó Modigliani-akt

Az Artportal előző kurzusáról az alábbi cikkünkben írtunk: