Az Alexa egészen megtört egy embert, aki skót akcentussal próbálta vele megértetni magát

You've got the power – a skóciai Inverbervie-ben élő Peter csupán annyit akart az Amazon digitális asszisztensétől, hogy játssza le ezt a számot a Wintől. 

Peter még csak nem is durva skót akcentussal kérte ezt Alexától, amely azonban folyamatosan más számokat indított el, először Little Mixtől a Powert, majd hirtelen ötlettől vezérelve Bryan Adams Summer of 69-ját kezdte játszani.

A digitális asszisztens a végén már annak a parancsnak sem volt hajlandó engedelmeskedni, hogy „Alexa, stop!”, egészen kiborítva a Bryan Adams zenéjét valószínűleg nem kedvelő Petert, aki a végén már a „for fuck's sake” parancsot is bevetette (lefordítani nem illendő nyomásgyakorlás) – hiába.

A leállíthatatlan zenéből, a férj kiabálásából és a feleség nevetéséből összeálló kavalkádba a végén még a kutya is beszállt, az eredmény pedig az alábbi videó.

Kapcsolódó cikkek a Qubiten:

Licsilé

Nehogy azt hidd, hogy attól, hogy vegánszandálba járkálsz itt le és fel, teszel értük valamit, ha komolyan gondolnád, akkor most szépen bevernél nekem egyet, aztán bedobnál a Dunába az üvegem után, de ehhez is gyáva vagy, az a baj veletek, faimádó majmokkal, hogy be vagytok szarva, féltitek a szaros kis életeteket, azért pofáztok folyton a bolygóról.

Jónapod

Jónapunk jónapod, mondjuk megint a szegényapának, ne bánkódj, ne búsongj, hol a szegényanya, kérdezzük aztán, hol bujkál a szép kerekhasú szegényanya, hol van, merre van, hova dugtad, hol rejtegeted.