KELL: A gamerágy, amiből ki se kell kelni

Nincsen jövőnk tudomány nélkül, nincsen Qubit nélkületek. Támogasd a munkánkat!

Aki úgy érzi, mindig is hiányzott az életéből az a bútor, ami bármilyen felmerülő igényét kielégíti, miközben a virtuális valóságban éli az életét, annak egy perccel sem kell tovább várnia. A japán Bauhütte által a konzolok szerelmeseinek gyártott kombinált darabot úgy alakították ki, hogy az abban töltött időt legfeljebb a vese- és bélműködés miatt kelljen megszakítani. 

A gamerágyhoz nemcsak állítható asztallapok, rágcsálnivaló- és üdítőtartó, monitorállvány, egyébkütyü-állvány és felakasztható rekeszek tartoznak, hanem fej- és háttámaszok is. 

Ha gamerként úgy érzed, eddig is túl sokat mozogtál, van megoldásFotó: Bauhütte

Gyártója az alig több mint 113 ezer jenért (318 ezer forintért) árult kombinált bútort a termékleírással is megkerülhetetlenné kívánja tenni: „Felkelés után át kell mennem az ágyamból az asztalomhoz. Miért ilyen bonyolult ez? A gaming ágy megoldja a problémát!” 

A Verge újságírójának mindenesetre akadt néhány kérdése a gyártókhoz:

  • Mihez kell a maszk?
  • Miért nincs az ágynak king size verziója, hogy ketten is elférjenek benne?
  • Miért nem kapható kevésbé agresszív színben is?
  • Hogyan befolyásolja a bútordarab az alváshigiénét?
  • De mire kell a kenőcs?Fotó: Bauhütte

További kérdéseik a termékbemutató fotókon szereplő kék tubusra vonatkoztak. Amellett, hogy – például a szénsavas üdítőkkel és a burgonyacsipszekkel ellentétben – nem értették, miért tűnik fel az ágy tartozékaként, arra a következtetésre jutottak, hogy a rejtélyes krém vélhetően a hidratációt biztosító kellék lehet. De vajon mire KELL?

Járvány, klímaváltozás, forradalmak – mindez csak három dermesztő arca annak a felbolydult világnak, ami ránk vár. Lesz még neki jó pár. Ha teheted, segítsd a munkánkat, mi megháláljuk a bizalmadat, és ebben a nagy zavarodottságban hitelesen, alaposan és közérthetően magyarázzuk el, hogy a legégetőbb kérdésekre milyen válaszokat adnak a sárgolyó legnagyobb elméi. Maradj velünk. Támogatom a Qubit szerkesztőségét!

Korábbi tárgyak, amelyek KELL Tibornak KELLenek: