Fejfürtök

Tisztelt vásárlónk, engedje meg, hogy  legmélyebb tisztelettel gratuláljunk, amiért a Tennoko Biotech X13 hidroakusztikai fejfürtrendszerét választotta. 

Jelen gyors üzembe helyezési útmutató segítségével pár percen belül már a zenetörténet legjelentősebb előadóinak száz százalékosan autentikus, az eredetivel tökéletesen megegyező énekét élvezheti a nappalijában.

A fejfürtöket tartalmazó oktoéderketreceket az ideális hangzás érdekében lehetőleg szabadon állva, falaktól, bútoroktól és használati tárgyaktól legalább ötven centiméteres távolságra kérjük elhelyezni.

Az első használat előtt kérjük, töltse fel a táptartályt cukoroldattal, a mellékelt pumpa segítségével pumpálja a tüdőtartályt feszesre, majd a mellékelt ultrahangsíp segítségével ébressze fel a fejfürtöket.

Grafika: Tóth Róbert Jónás / qubit.hu

Fontos, hogy a mágneses porvédő óvópaneleket az ébredésfolyamat végéig semmiképpen se távolítsa el a ketrecekről.

Az első ébredéskor hallható zokogó sírás és jajveszékelés, esetleg  könyörgés vagy rimánkodás a rendszer felállásának természetes velejárója, a rendszer bejáratásával hossza és hangereje fokozatosan csökkenni fog. Amennyiben huszonegy nap után is több mint hét másodperc hosszúságú beletörődő sóhaj hallható, cégünk a terméket díjmentesen újra cseréli.

A fejfürtökön elhelyezkedő fejek önálló tudattal vagy emlékekkel nem rendelkeznek, a külvilágot vagy egymást nem érzékelik, egymással nem rivalizálnak, az arcukon időnként megjelenő harapásnyomok a hangzást nem befolyásolják.

Fontos, hogy az oktaéderketreceket ne állítsák közvetlen napfénybe. Az egyes fejeknek semmilyen körülmények között ne adjanak beceneveket.

Az ébredésfolyamat végeztével a fejfürtök énekeltetése igény szerint megkezdhető, ugyanakkor a felhasználó tudomásul veszi, hogy a teljes fejápolási nevelési kézikönyv elolvasását jelen tájékoztató nem pótolja.

Jó szórakozást, felejhetetlen zenei élményeket kívánunk!

Dragomán György sci-fi sorozata, A fényes jövő további darabjai a Qubiten itt olvashatók. 

Őszierdő

Megtanulhattam volna már, hogy minden csak egyféleképpen történhet, nem történhet másként, ami kipusztul, annak ki kell pusztulnia, ami szétég, annak szét kell égnie, hát legalább vegyük ki a részünket a pusztítás élvezetéből mi is, mert ott a jövőben már pusztítani meg irtani sincsen mit.