Fejfürtök

2019.07.18. · majom

Tisztelt vásárlónk, engedje meg, hogy  legmélyebb tisztelettel gratuláljunk, amiért a Tennoko Biotech X13 hidroakusztikai fejfürtrendszerét választotta. 

Jelen gyors üzembe helyezési útmutató segítségével pár percen belül már a zenetörténet legjelentősebb előadóinak száz százalékosan autentikus, az eredetivel tökéletesen megegyező énekét élvezheti a nappalijában.

A fejfürtöket tartalmazó oktoéderketreceket az ideális hangzás érdekében lehetőleg szabadon állva, falaktól, bútoroktól és használati tárgyaktól legalább ötven centiméteres távolságra kérjük elhelyezni.

Az első használat előtt kérjük, töltse fel a táptartályt cukoroldattal, a mellékelt pumpa segítségével pumpálja a tüdőtartályt feszesre, majd a mellékelt ultrahangsíp segítségével ébressze fel a fejfürtöket.

photo_camera Grafika: Tóth Róbert Jónás / qubit.hu

Fontos, hogy a mágneses porvédő óvópaneleket az ébredésfolyamat végéig semmiképpen se távolítsa el a ketrecekről.

Az első ébredéskor hallható zokogó sírás és jajveszékelés, esetleg  könyörgés vagy rimánkodás a rendszer felállásának természetes velejárója, a rendszer bejáratásával hossza és hangereje fokozatosan csökkenni fog. Amennyiben huszonegy nap után is több mint hét másodperc hosszúságú beletörődő sóhaj hallható, cégünk a terméket díjmentesen újra cseréli.

A fejfürtökön elhelyezkedő fejek önálló tudattal vagy emlékekkel nem rendelkeznek, a külvilágot vagy egymást nem érzékelik, egymással nem rivalizálnak, az arcukon időnként megjelenő harapásnyomok a hangzást nem befolyásolják.

Fontos, hogy az oktaéderketreceket ne állítsák közvetlen napfénybe. Az egyes fejeknek semmilyen körülmények között ne adjanak beceneveket.

Az ébredésfolyamat végeztével a fejfürtök énekeltetése igény szerint megkezdhető, ugyanakkor a felhasználó tudomásul veszi, hogy a teljes fejápolási nevelési kézikönyv elolvasását jelen tájékoztató nem pótolja.

Jó szórakozást, felejhetetlen zenei élményeket kívánunk!

Dragomán György sci-fi sorozata, A fényes jövő további darabjai a Qubiten itt olvashatók.