Közvéleményt kutatunk: te nyitsz, vagy maradsz a karanténban?

2020.05.21. · majom

Lassan lazítani kezdtek a járvány miatt bevezetett szabályokon azok az országok, amelyek úgy érzik, hogy itt az ideje visszaterelni a medrébe az életet, és hétfőtől Magyarországon is számos korlátozást feloldottak.

Intézkedések ide vagy oda, itthon a járványt maguk az emberek állították meg azzal, hogy betartották az előírásokat, sőt ha tehették, önkéntes korlátozásokat vezettek be a mindennapokban, és még mindig sok múlik azon, hogy hogyan folytatják életüket a karantén után.

Te mit tervezel? Alig vártad, hogy kinyissanak a kocsmák, úgyhogy irány a Bambi vagy a Kőleves, utána pedig kezdődhet a fesztiválszezon? Vagy ellenkezőleg, eddig is csak beklorokinozva és szkafanderben jártál, kizárólag a gyógyszertárba, és most sem vagy meggyőződve arról, hogy biztonságos maszkban végigmenni a lépcsőházon? Esetleg valami más a két véglet között?

Kíváncsiak vagyunk a Qubit-olvasók véleményére, ezért arra kérünk, hogy válaszd az alábbiak közül azt az opciót, amelyik a legjobban illik a helyzetedre. Az eredmény nyilván nem lesz reprezentatív, de segít képet adni arról, ki hogyan viszonyul a járványhoz és a lazító intézkedésekhez. Köszönjük!

Kapcsolódó cikkek a Qubiten:

link Forrás
link Forrás
link Forrás