Meg vagyunk mentve, mostantól szamarat is lehet bérelni a videókonferenciákhoz

Nincsen jövőnk tudomány nélkül, nincsen Qubit nélkületek. Támogasd a munkánkat!

Annak ellenére, hogy komoly biztonsági rések tátonganak a videókonferenciák szervezésére alkalmas Zoom szoftverben, a termék népszerűsége töretlen – igaz, a cég bejelentette, hogy a hiányosságokat orvosolták. A home office és az otthoni tanulás világában viszont rengetegen kényszerülnek valami hasonló alkalmazás használatára, ezzel pedig egy nem várt piaci rés nyílt a szamár- és lámabérbeadók számára: a háziállatokkal való videóchat értékesítése

A Szilícium-völgyben található, mentett állatokat befogadó Sweet Farm egy hete bocsátotta áruba a háziállatok drága videóidejét, ezzel próbálták pótolni a korlátozások miatt kieső bevételeik egy részét. Az általuk meghirdetett Goat to Meeting hatalmas sikert aratott, az újdonságra kiéhezett irodai rabszolgáktól kezdve a tanórát feldobni kívánó tanárok és diákok pedig csak úgy tobzódhattak a lámakonferenciákban. 

Annak, akinek semmi nem elég, a gazdaságtól a lámán kívül pulykák, tehenek és disznók (Kevin), kecskék, mókusok és csirkék társaságát is lehet igényelni. 

A farmhoz özönlöttek a megrendelések, így egy másik gazdaság, az észak-karolinai Peace N Peas is beszállt az állatkölcsönzésbe, itt Mambót, a törpeszamarat lehet kibérelni egy röpke csevegésre, de ha valaki lóra vágyik, Heiren, Zeus és Eddie is a rendelkezésére áll. A farm ötven dollárt kér tíz percnyi csevegésért a lovakkal vagy a szamárral, de igény szerint kacsákkal is lehet chatelni náluk. 

Járvány, klímaváltozás, forradalmak – mindez csak három dermesztő arca annak a felbolydult világnak, ami ránk vár. Lesz még neki jó pár. Ha teheted, segítsd a munkánkat, mi megháláljuk a bizalmadat, és ebben a nagy zavarodottságban hitelesen, alaposan és közérthetően magyarázzuk el, hogy a legégetőbb kérdésekre milyen válaszokat adnak a sárgolyó legnagyobb elméi. Maradj velünk. Támogatom a Qubit szerkesztőségét!

Kapcsolódó cikkek a Qubiten: